Izgradnja benzinskih pumpi

Kompanija Gemax uspešno i u kratkim rokovima od 2001. godine izvodi radove na izgradnji benzinskih pumpi većeg kapaciteta na značajnijim saobraćajnicama.

Pumpa
Benzinska pumpa
Benzinska pumpa

 INFORMACIJE O PROJEKTU

LOKACIJA
Srbija

INVESTITOR
OMV, INTERMOL i drugi

OPIS RADOVA
Izgradnja i rekonstrukcija benzinskih pumpi

POVRŠINA 
preko 60 ha

VREDNOST RADOVA
6,8 milona €

Za potrebe OMW Srbija tokom 2001. godine izgrađene su prve dve pumpe na autoputu kod Lapova na površini od 12 ha. Kompleks obuhvata dve benzinske pumpe sa saomouslugom, restoranom sa otvorenom terasom, dečije igralište, parking prostor za teška i putnička vozila  sa kompletnim spoljnim uređenjem.

Druga pumpa je izgrađena takodje za OMW tokom 2001/2002. godine na lokaciji u Mirijevu sa kompletnom infrastrukturom.

Na lokaciji u Krnjači na desnoj strani puta Beograd - Zrenjanin tokom 2002. godine izgrađena je benzinska pumpa OMW sa svim sadržajima, prodajnim prostorom, restoranom, parkingom, zabavnim parkom za decu i ostalom infrastrukturom.

Tokom 2003. godine je za OMW takođe izgrađena i savremena pumpa na lokaciji u Radničkoj ulici kod Ade Ciganlije na površini od 5,500 m2. Pored prodajnih mesta za tečna goriva pumpa je opremljena i prodajnim mestima za TNG.

U sklopu završetka novog graničnog prelaza sa Mađarskom kod Horgoša, sa obe strane autoputa su tokom 2005. godine za INTERMOL Beograd izvedene dve benzinske pumpe sa kompletnim sadržajem površine 12.000 m2. Kompleks je pored dve pumpe opremljen restoranima, dečijim igralištima i parkinzima za putnička i teretna vozila sa tankovima i točećim mestima za sva goriva uključujući i TNG.

Po uzoru na pumpe u Horgošu, za INTERMOL su na autoputu Novi Sad - Subotica kod Rumenke izgrađene još dve kompletne pumpe sa svim sadržajima. Gemax je tokom 2006. godine u rekordnom roku izveo uredjenje kompleksa - oko 25,000 m2.

Pored ovih značajnijih objekata Gemax je izveo i radove na rekonstrukciji više manjih benzinskih pumpi na različitim lokacijama u Beogradu.